Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2017 21:20 - Расата на древните строители на пирамидите и на земната и космическата инфраструктура.Пътуване през пространствата.Кабалистите.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4560 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 21.05.2017 11:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ще ви запознаем с порталите между пространствата и измеренията,Слънчевия цилиндър и Планетарната конфедерация,със строителите на пирамидите от Закона на Единия и жреците на Кабала,с откъси от най –новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението” от поста

Расата на Древните Строители


Откъси от най-новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението”, свободен превод от руски език на Мая Тодорова

Ще публикуваме цялата статия от блога,а след това чрез инструментариумът на Свещеният шифър на Божия Сътворенчески Български език ще разсекретим пасажи с важни моменти със засекретена информация и ще направим нашите традиционни обследвания и коментари върху тях,като овертюрните ни дешифровки указват категорично,че в тях ще става въпрос само за Българските Богове Демиурзи,Които са Сътворителите,сиреч Построителите на световете и цялото Мироздание,и за техните феноменни генетични деца – Българите,които са подизпълнителите на Божия проект за Вселената и в частност на Земята.

Тази статия и постинговата ни разработка върху нея се явяват продължение и потвърждение на тематиката на последния ни пост
Няма случайни неща и съвпадения във Вселената на драконите и на огъня!

 
ЗАСЕКРЕТЕНА ИНФОРМАЦИЯ
за=ИНФОРМАЦИЯ за Кристоз=ИНФОРМАЦИЯ за Исуз от Тракия    
 
СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Исус от Тракия и Богиня Матара   

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Исус от Тракия и Богиня Диана Мария –
Боговете Демиурзи,Които се Явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните им образи и проявления на Исус Христос и Мария Магдалена,и Които сега ни разсекретяват тази свръхтайна космогонна информация,разбираема единствено на Свещения Български език чрез Свещения му шифър


И за да заострим вниманието ви върху Божествения изкуствен произход и характер на построението на Вселената (Божествен характер означава Български характер, защото Боговете Демиурзи са Българи!)... тука ще прекъснем повествованието,за да разсекретим два важни за темата ни и за просвещението ви документа –– 

ЗАОСТРЯМЕ ВНИМАНИЕТО ВИ
върху=върху Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария  

БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД
от=ПРОИЗХОД от Бог Исуж и Богиня Диана  ––– 

и пак ще продължим –––
 

И за да заострим вниманието ви върху Божествения изкуствен произход и характер на построението на Вселената (Божествен характер означава Български характер, защото Боговете Демиурзи са Българи!) докато четете оригиналната статия,(която не е езотерична,а е абсолютно материалистична псевдо–научна и на 100 % десакрализирана и анти– Божия) ви разсекретяваме и основния доказателствен документ,свидетелстващ категорично, че Вселената е построена по инженерно–технически строителен проект и феноменни Божествени технологии,а не както ни будалкат вече десетилетия и век учени противо–Божници материалисти,че е възникнала стихийно и спонтанно от някакъв голям взрив!  
 
СЪТВОРЕНИЕ=
ВОСТРЪЕНИЕ=Востроение=Построение
култовата формулировка Сътворение,която в религиозен догматичен план и ракурс се възприема като космогонна продукция на анонимен необясним акт и процес на вълшебство от страна на Богът Творец и Демиург чрез произтичащото действие от понятието Сътворяване,сиреч плеснал с ръце Бог и щракнал с пръсти и готово– светът е Сътворен,та тази формулировка и дума Сътворение само на Свещения Български Сътворенчески език с помощта на Свещения му шифър се разбира и проумява,че е всъщност сложен и продължителен инженерно–строителен технически процес на Построение,на Строителство,който включва етапите на идеен проект, техническо проектиране на работен проект,етапи на изпълнение на инженерния проект с поетапно изграждане и постепенно построяване на цялото Мироздание на Всемира и Световете на Време–пространствения континиум,оборудване,обзавеждане и инфрастуктура,енергийното обезпечаване и балансиране,изпитания в реалити номинален и екстремален работен режим...,и т.н.други технически подробности,както примерно се проектира и строи един голям презокеански кораб или космически лайнер и станция,преди да се качат пътниците в тях и пътуват безопасно! 
 
Разпечатваме и документа за Големият взрив – Тhe big Bang,който уж създал Вселената : 

ГОЛЕМИЯТ ВЗРИВ=Богиня Мат и Иза България
 

THE BIG BANG=
Диана Богиня и Бог=Богиня Диана и Бог

Ето и подизпълнителите на Божественият проект на Демиурзите,който проект Те са подготвили за своите генетични потомци – Българите: 
 
СЪТВОРЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ=
Братя от Иса  –
генетичните деца и потомци на Господ Бог Отец Исус Демиургът  

В тази Първосвещена Божия Българска дума Сътворение е указана и първоначалната Сътворенческа експериментална и работна площадка на Боговете Демиурзи: 
 
СЪТВОРЕНИЕ=
ПОСТРОЕНИЕ=Рая на Богиня Диана и Иса
същинският сътворенчески Рай,чиито параметри и координати сме ви показвали в най–различни наши документи,които винаги го позиционират в Обетованата Земя на Земния Рай – Тракия!   
 
ЗЕМЕН РАЙ на=РАЙ на Иза и Ма (Майка,Богинята Майка) 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана 
 
След време когато Българските жреци – култиватори и цивилизатори на тракийските племена,които те заселват на Острова,съставят английския език от Свещения Български език,за дума на Рая на английски те съставят анаграмната комбинация на Сътворение=Построение,за да се получи Paradise ! 

СЪТВОРЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ=ПОРОТИСЕ=Paradise  

Разпечатваме и проектната документация на още фундаментални Сътворенчески макро–космически обекти и понятия от Вселенския проект и Построение: 

МИРОЗДАНИЕ=Иза и Мадара
 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
 

СВЕТОВЕ=Бог Иса и Богиня Диана

ВСЕЛЕНА=
Бог Иса Ел (Змей)
където Ел е един от 12–те синонима на Змей,най–древно познатата животинска календарна символика – рептилската,на Боговете Демиурзи,която преминава в херметична хералдика на Техния потомствен род Дуло

image

На английски Вселена е Universe,което е друга анаграмна комбинация на рептилски титул на Богът Демиург Господ Бог Отец Исус :

UNIVERSE=VER ISU=Вер (Змей) Иса=Иса Вер (Змей)

На гръцки,който е прекрасен Български жречески език,херметичен сейф за архивиране на Българската сакрална родова памет и история,Вселена е Sэmpan,която дума е синкретичен образ на Боговете Демиурзи:

SYMPAN=Иса и Богиня Ма (Майка)

Ще ви кажем още само как е Вселена на арменски – տիեզերք (tiezerk’),другите вие си потърсете и разшифровайте със същият инструментариум:

տիեզերք (tiezerk’)=
Иза от Тракия


Ето и комплексното наименование на Божият свят и подизпълнителите на пост–Сътворенческото построение на световете:

ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНИУМ=
Кан (Жреци) Братя от Сар Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария   


БОЖИЯ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана 

СТРОИТЕЛИ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ=СТРОИТЕЛИ
от Дуло на Бог Иза Ел (Змей) и Богиня Диана  
 


След тази просветилска превенция за да се ориентирате в дебрите на страховитите транс–вселенски безбрежни селения на научните писания през милиардите години в които ни запокитват учените с тази статия,ви пожелаваме приятно и разумно четене:
 


плейлиста
1.Galactica -  tribute to Rockets
2.Rockets - Space Rock (Космически рок)
3.David Guetta & Showtek - Sun Goes Down (Слънцето слиза надолу,Слънцето идва при нас)
 
Rockets=Иса от Тракия  

Space Roc
k=Rock от Бог Исус   

Space
(космос)=Бог Исус 

Sun Goes Down
=Исус и Богиня Диана – Исус и Богиня Диана слизат при нас! 





image


Порталите – естествени звездни врати в космическата паяжина от плазмени нишки


В космоса има определени места, където при съответно изравняване естествено се отварят портали.
Напредналите цивилизации паркират своите кораби до такива портали и чакат да се отворят вратите.
Има множество портали, позволяващи мълниеносно придвижване из нашата Галактика.
Но има само няколко места, откъдето може да се пътешества в други галактики. Можете да откриете такива места, като намерите огромните плазмени нишки, които се издигат от нашата Галактика и се устремяват в космоса.

Нашето Слънце се намира в група звезди, които хората на инсайдера Кори Гуд наричат «Локален куп». Всички звезди се държат така, сякаш са свързани една с друга. Енергийни пулсации се разпространяват из цялата група.

Според Кори върху всички звезди от нашия локален куп гравитационно и енергийно влияе огромен портал, който ви пренася директно в съседни галактики. Така че нашият локален куп е много желана зона.

Най-удивителното е, че нашето Слънце се намира близо до галактическа звездна врата. Ние сме по-близо до входа, отколкото която и да е друга звезда в местния куп. Този голям красив портал се намира точно до границата на нашата Слънчева система и е на милиарди години.

Най-големите звезди в нашия локален куп са Сириус, Арктур, Алфа Центавър.

Слънчевият цилиндър

Източници от НАСА потвърждават, че ние се намираме в центъра на обширна тръба от плазма, наричана Слънчев цилиндър.
Обкръжението на Слънцето е пространството, свързано с цилиндъра, центриран в Слънцето и перпендикулярен на диска на Млечния Път. Така че ние се намираме в средата на колосална колона от енергия.

Нашата Слънчева система се намира в средата на огромен отвор, от който на всички страни излизат тунели, които пронизват обкръжаващата стена от плътен газ. Според инсайдери такива плазмени тунели представляват проходими червееви дупки. Ние сме разположени на прекрасно място, точно в средата. Масивната плазмена тръба преминава през цялата ни галактика и е закотвена в нашето локално обкръжение. Астрономът Бъркли Уелш я нарича «локален комин».

Франсоа Крифо, астроном от Парижката обсерватория пояснява, че тази тънка обвивка от плътен газ, обкръжаваща местната кухина, е пробита на няколко места. По няколко направления нашата кухина изглежда е съединена чрез тунели от горещ разреден газ с други подобни региони.

Нашата галактика е заобиколена от сферична област от газ, наричана галактически ореол. Нашето Слънце се намира точно в средата на плазмена тръба, която се издига нагоре до самия край на ореола. Според Кори Гуд оттук тръбата се простира до други галактики и може безопасно да се използва за пътешествия през портала при съответното изравняване. Такива галактически «комини» широко се наблюдават и в други галактики.

... Във вселената има закони, които пречат на негативните сили да завземат и разрушават цивилизации навсякъде, където поискат. Достатъчно развита култура може да развие технология за защита на цялата си слънчева система и дори на целия звезден куп....

Из цялата Слънчева система са разхвърляни много древни руини на напреднала технология. В много случаи ценните артефакти се разрушават и се закопават в ями, за да не бъдат открити и използвани от разни извънземни групи.

На Луната са открити много кули и куполи, но те само пресъздават копия на много по-древни артефакти от същия материал – прозрачен алуминий с много голяма здравина. Древни обелиски, пирамиди и куполи са открити на планетите и на повечето спътници и астероиди в нашата Слънчева система. Това е една от големите тайни на военната космическа програма. Според инсайдера Брюс тези артефакти са построени от 3 до 10 различни цивилизации в различни времена на нашата история.

Най-старите руини са били построени от тези, които те наричат Расата на Древните Строители. Според Брюс руините от тази раса са най-малко на 5 милиона години, а по-вероятно е да са на стотици милиони, дори на милиарди години. Руини от Расата на Древните Строители са открити на всички планети от нашия локален куп. Според Кори Гуд около нашия локален куп е била изградена защитна решетка, която да го предпазва от нападатели.

Според Дейвид Уилкок, Расата на Древните Строители е била изключително позитивна. Те са напускали нашата Слънчева система за известни периоди от време, но после пак са се връщали, за да ни помагат. Може би след главната катастрофа, случила се в нашата Слънчева система и разрушила защитната решетка, те са си навлекли кармичен дълг.

Изглежда Древните Строители са били същата група, която наричат Пазителите - група от много напреднали същества, които пречат на Кабала да разруши нашата планета. Тази група живее в шеста плътност.
Възнесението, към което се стремят толкова много хора, означава преход от трета плътност в четвърта. Това ще е колосален преход, който ще ни даде невероятни нови способности. Може би ще премине през квантов скок, който почти мигновено ще измени природата на пространството, времето, материята, енергията, съзнанието и биологичния живот.

След завършване на седма плътност, вие напълно се обединявате с Единия Творец. Съществата от седма плътност общуват само със същества от шеста плътност, преди последните да завършат своята работа. Затова Пазителите са същества от най-високо ниво, с които ще взаимодейства всяка друга планета. Според материала "Законът на Единия" главното занимание на Пазителите е "управление и пренасяне на населението на планети". Главната грижа на Пазителите е да ни помагат да станем по-любящи, прощаващи и приемащи себе си и другите. Те виждат, че Кабалът играе ролята на огледало за нашата колективна сянка и помага за изчистване на колелото на кармата. Ще настъпи време, когато служенето на подобни групи вече няма да е необходимо, ние сме почти близо до него.


Локалният куп и Конфедерацията


Представителите на извънземната цивилизация, които предават информацията в «Закона на Единия», твърдят, че те са една от 53-те развити цивилизации, които работят в нашия локален куп и помагат за развитие на световете. Те са един от членовете на Конфедерацията на Планетите в Служба на Безкрайния Творец. В Конфедерацията влизат приблизително 53 цивилизации, включващи около 500 планети.

Информацията от «Закона на Единия" ни дава основание да вярваме, че възнесението е нашето близко бъдеще. Тя потвърждава съществуването и функцията на 25000-годишния цикъл и сочи, че през него преминават всички светове от трета плътност. Всеки 25000-годишен цикъл завършва с възможност за възнесение.

В края на всеки цикъл има колосално избухване на светлина и енергия, което преобразува реалността. В края на цикъла ние влизаме в контакт с «разумната безкрайност», с чистата бяла светлина на Единия Безкраен Творец. Когато пребиваваме в такова състояние, времето и пространството се разтварят в чисто блаженство.

Очакванията бяха, че това събитие ще се случи в края на 2012 г. Но след това вероятността беше изместена за периода 2017-2023 г., защото ние като планета се оказахме неподготвени за това, което може да се случи. Въпреки това настоятелно ни препоръчват да живеем всеки ден така, сякаш Възнесението може да се случи всеки момент и да правим всичко възможно, като практикуваме принципите на любов, приемане и прощаване. В «Закона на Единия» се казва, че за извършване на Възнесението е необходимо човек да е на 51% позитивен и да служи на другите.

Пирамиди са строили авторите на «Закона на Единия»


Съгласно източника «Законът на Единия» тяхната цивилизация е родом от планетата Венера и се е появила преди 2,6 милиарда години. Когато цивилизацията е станала достатъчно силна, те започнали да пътешестват в съседните звездни системи.

Тяхната група е строила пирамиди. Пирамидите стабилизират околната среда, защитават от земетресения, изригване на вулкани, изчистват водата, увеличават селскостопанските добиви.

В езотеричен смисъл пирамидата е камера за Възнесение. Отвореният саркофаг в Камерата на Царя във Великата пирамида е служел да помага на хората да извършат Възнесение. Подготвен лечител стои зад саркофага с кристал в ръка и ви води през тъмната нощ на душата, когато се срещате лице в лице с неизцеление си демони. Ако вие работите над себе си и се изчиствате от недостатъците, вие можете да се възнесете по всяко избрано от вас време и няма нужда да чакате края на 25000-годишния цикъл.

Пазителите се надявали, че ако се върнат и ни помогнат да издигнем пирамиди на Земята, ние ще се наслаждаваме на същите позитивни предимства като тях. Но за съжаление, те не дооценили могъществото на злите сили, завзели контрола над нашата планета. Според инсайдерите Кабалът са потомци на империята, разрушила цяла планета в нашата Слънчева система преди 500 хиляди години ...  




Прекрасна научно–езотерична постановка,само дето учените пропускат да предупредят дори с малки букви,че всички тия научни постулати са всъщност техни теории и хипотези – сиреч техни непроверяеми абсолютни измишльотини,както ни прави впечатление,че и езотериците–духовни разработчици на тази статия върху "научната" подложка на материалистите никъде не споменават конкретно Господ Бог Отец Исус дори и с официалните му титули Господ Бог и параметри,ами анонимно и пренебрежително манипулативно Го скатават като Безкрайния Творец,Единен Творец и ни внушават ужасяващо смразяваш космически студ и сирота на никому потребни случайно възникнали микроскопични частици пламнали и изгоряли в космическата пустош и мрак!
   
Е,затова пък ние само за Него и за Нея – за  Отец ни и и за Майка ни Българските Богове Демиурзи,говорим и пишем,или по–точно Те говорят и пишат за Тях чрез нашия блог!
 
ГОВОРИМ И ПИШЕМ САМО
за=за Бог Исуш и Богиня Мама Мария
 

Същата просветителска лекция и упражнение с Тяхното тотално участие ще проведем и сега като разсекретим още документи от статията!
 
Първият документ откриваме още в самото заглавие на първата тема ––
"Порталите – естествени звездни врати в космическата паяжина от плазмени нишки",

където авторът ни обяснява,
че в космоса има определени места,където при съответно "изравняване естествено се отварят портали,позволяващи мълниеносно придвижване из нашата Галактика",

с което твърдение ние се съгласяваме категорично като само корегираме,че звездните врати не са естествени,а изкуствено построени съоръжения и системи,като посочваме и конкретно кои са строителите на тия звездни врати и плазмени нишки и кои ги управляват и ползват:   
 
ЗВЕЗДНА ВРАТА=ВРАТА на
Богиня Диана и Изуз 

Ето и коя е главната звездна врата на Боговете между измеренията на Време–пространствения континиум: 

ГЛАВНА ЗВЕЗДНА ВРАТА е=ГЛАВНА ВРАТА е ВЕЗИЗДЕНА=ГЛАВНА ВРАТА е БЕЗИСТЕНА
Първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база,родилен дом на децата на Боговете – човеците,които са само Българите,Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище,Център и Команден пункт на Време–пространствения континиум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентен Първопрестолен град,и за който Портал и КПП между световете Те ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!  
 
ПОРТАЛ МЕЖДУ ИЗМЕРЕНИЯТА
на=ПОРТАЛ на Изуж и Диана Мат Мария 

image

www.bezistena.com/bg/ 
 
Културно-информационен център Безистен

image


ЕДНА СГРАДА
на=на Диана и Иса от/в Трагия


Уверихме се,че порталите между измеренията не са естествени звездни врати,а са изкуствено построени от Българските Богове Демиурзи енергийни съоръжения,сега да разсекретим кои са строителите и на космическата паяжина от плазмени нишки  

ПЛАЗМЕНИ НИШКИ строени от=строени от Кан (Жреци) на Изуш от Олимп
строителите на космическата енергийна инфраструктура са добре познатите ни свръхестествени феноменни Жреци на Бог Исус от Олимп,които са толкова добре познати на нас,първо защото са от нашия град Ямбол,който е истинският Олимп и за което представяме пак оригинални автентични документи: 

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Иамбол=Ямбол 
 

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп


и второ познати ни са много добре,защото ние Посветените от Ямбол и от други места,сме техни генетични потомци,придобили по наследствено право техните и на Боговете ни феноменни Божествени характеристики,които Те вече ни активират, защото дойде времето за тия епични трансепохални събитя и процеси! 

Статията ни уверява,
че нашето Слънце се намира в група звезди,за които хората на инсайдера Кори Гуд казват,че всички звезди се държат така,сякаш са свързани една с друга.  

Ние отдавна сме представили документи в блога ни,че звездите са изкуствено построено от Демиурзите "улично осветление" от космическата инфрастуктура и благоустрояване на интериора над Земята,което удостоверява категорично и безапелационно Светото писание още в първите стихове на първата глава на първата книга от Библията – книгата Битие или Сътворение:
 
14. И рече Бог: да бъдат светила на небесната твърд, (за да осветляват земята и) да отделят ден от нощ и да бъдат знакове и за времена, и за дни, и за години;
15. да бъдат те светила на небесната твърд, за да светят на земята. Тъй и стана.
16. И създаде Бог двете големи светила; по-голямото светило да управлява деня, а по-малкото светило да управлява нощта, създаде и звездите;
17. и ги постави Бог на небесната твърд, за да светят на земята,
18. да управляват деня и нощта и да отделят светлина от тъмнина. И видя Бог, че това е добро.

  
Някой Българин да не е съгласен с изкуствения произход и характеристика на звездите,Слънцето,Луната и на всички светила по небето въобще?
Атеистите,безБожниците и присмехулниците ни въобще не ги питаме,както и съвсем скоро Боговете ни няма въобще да ги питат вярват или не вярват в Тях,когато започнат тъй очакваните и мечтани жадувани от истинските Българи процеси по Съдния Ден! 
 
СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на
Иса и Диана   

За вашата и за тяхната превенция Боговете ни ви дават просветителска информация за изкуствения произход на Слънцето като водороден генератор тип "Браунов газ" в постовете ни в блога ни с парола на търсачката на Гугъл  "безистена и слънцето е изкуствен агрегат",както и конкретно в поста ни 

Пролетни езически езотерични тайнства и просветителско–оздравителни ритуали на феноменните Българи на порталите между световете
,
 
като сега само обобщаваме една от разсекретените тайни от истинската космогония за строежа на Земята,Света,Мирозданието и Всемира,че 

–– Слънцето е изкуствен енергиен водородно – кислороден генератор,периодично зареждан и профилактично подлаган на текущи и генерални капитални ремонти  

–– Слънцето е безкрайно много по–близко до Земята (не на 150 милиона километра) и е с несъразмеримо много по–малки габарити (не с диаметър 1 392 000 километра) – 
 а е на разстояние само от 6 000 километра от Земята и е с диаметър от порядъка на 50 – 60 километра ! 
 
Ще проверим документите и на този инсайдер Кори Гуд,който твърди,че всички звезди се държат така, сякаш са свързани една с друга.   

ИНСАЙДЕР КОРИ ГУД=
Кан (Жрец) от Рода на Иса Драгона (Змей)=Кан от Рода на Иса от Трагия
  


Ето и кои свързват всички звезди една с друга: 

image

СВЪРЗАНИ ЕДНА С ДРУГА ЗВЕЗДИ от=ЗВЕЗДИ от Диана и Зар Исус от Тракия – небесните светила,които Боговете Демиурзи построиха в стихове 14 и 15 в глава 1 на Битие и качиха на постоянна орбита на звездния купол над плоската Земя,като част от виждащите се звезди от звездното небе са изкуствени орбитални станции и не са на милиарди чудовищни километри и светлинни години разстояния,ами са на няколко десетки хиляди километра над Земята в пространството на обслужващите Земята и човечеството инфраструктурни надземни космически съоръжения (Слънце, Луна и сателитни надземни станции–звезди),което пространство е заключено между плоския равнинен диск на Земята и полусферичният енергиен купол–похлупак над Земята,който съставя половината енергийна черупка от космогонния модел на крехкото космическо земно яйце,в което е поставена Земята,както е показано на следващата рисунка!
Останалите "трилиони–трилиони–трилиони..." звезди са изкуствен светлинен сценичен холографски театрален фон и декори в полусферичната надземна капсула на космическото яйце на системата Земя.

ЗЕМНО ЯЙЦЕ=ЗЕМНО ЯЙТСЕ=
Исуз и Мат
Бог Отец Исус и Богинята Майка Демиурзи


image

И още актуализирана космогонна информация по темата вижте в удивителния пост, който ни дадоха от Горе
 
200 удивителни прости и категорични доказателства,че Земята е плоска,въпреки фалшификациите на съвременната астрономия!Нахалният Ямболски Едисон.
  


Съобщението в статията,че
"според Кори върху всички звезди от нашия локален куп гравитационно и енергийно влияе огромен красив портал,който ни пренася директно в съседни галактики",

ни казва в шифър кои са превозвачите между пространствата и световете: 
 
ОГРОМЕН КРАСИВ ПОРТАЛ=Българи Братя от Бог Иса и Мария  –
небесните светейши Божии светии,които управляват световете и организират транс–пространствените пътувания,са Българи от Всемирното Бяло Братство на Боговете Демиурзи 

image 

Астрономът Бъркли Велш говори за масивна плазмена тръба,която преминава през цялата ни галактика и е закотвена в нашето локално обкръжение.
 

БЪРКЛИ ВЕЛШ=Бълкир от Бог Ешуа Ел (Змей)

Българин от змейското родословие на Господ Бог Исус  



Ще локализираме координатите в неопределеното пространство,където е закотвена – сиреч където е позиционирана и откъдето се управлява,тази масивна плазмена тръба:

МАСИВНА ПЛАЗМЕНА ТРЪБА=
Олимп на Бог Исуз и Богиня Матара  –
логично е това важно и първосвещено место да е Божият град и работното место на Демиурзите – Олимп,което потвърди и разпечатката на този документ,както и на следващите:  

ВАЖНО МЕСТО на=на Исуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

РАБОТНО МЕСТО на=на Иса и Богиня Матара Диана 

В бързината щяхме да пропуснем да уточним,че Олимп всъщност е Ямбол... 
 
image

В статията се твърди,
че много древни обелиски и пирамиди са открити на планетите и на повечето спътници и астероиди в нашата Слънчева система и че това е една от големите тайни на военната космическа програма
,
с което ни уведомява на кои са тия съоръжения и кои са ги строили и обслужват сега:  
 
ДРЕВНИ ОБЕЛИСКИ И ПИРАМИДИ=Богиня Мадара Диана и Бог Иса Болкарина
 

ДРЕВНИ ОБЕЛИСКИ И ПИРАМИДИ=
Болкари на Богиня Мадара Диана и Бог Иса
Божиите светейши служители,които са само Българи! 
 
Ето още два документ от този пасаж,които разкриват изкуствения произход и сакралната етимология на основните небесни тела,които са също от производствената листа на Сътворенческата продукция на глава 1 на Битие:  

СПЪТНИЦИ=Богиня Диана и Исуц 
 

СПЪТНИЦИ=
ПЕЦЪСТЕН=ПЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН
централният диспечерски пункт и компютър,управляващи изкуствените орбитални станции,обслужващи небесните светила  

АСТЕРОИДИ=Друиди на Иса
пилотирани от друиди летателни апарати,обслужващи Земята и човечеството и осъществяващи транспортните връзки с небесните светила и земната космическа инфраструктура
 

Ето и майсторският сертификат на
Расата на Древните Строители,които са строили руините,които са най-малко на 5 милиона години   
 

РАСА НА ДРЕВНИТЕ СТРОИТЕЛИ=РАСА на
Друиди,Братя от Дуло на Иса
генетичните феноменни Божии деца и потомци – жреците Българи,които участват като подизпълнители на Божия Сътворенчески проект и чийто майсторски сертификат, издаден от Майсторите на световете,разсекретяваме сега  

МАЙСТОРИ=Матара и Иса

МАЙСТОРСКИ СЕРТИФИКАТ=СЕРТИФИКАТ
на Кан (Жреци) на Матара и Исус  

Майсторите ни разкриват и сакралната етимология на Българската дума за понятието развалини,остатъци от древни изкуствени материални постройки – руина:

РУИНА=РАИНУ=Рай
временно разрушеният Сътворенчески Земен Рай,който знаем че е на Балканите,в България,Тракия...   

ЗЕМЕН РАЙ=ИЗЕ МАРЕЙ + Н (кодировъчен назал)=Иза и Мария 

Расата на Древните Строители е била изключително позитивна. Те са напускали нашата Слънчева система за известни периоди от време, но после пак са се връщали, за да ни помагат

 

ПОЗИТИВНА РАСА=РАСА на Бог Иза и Богиня Диана  

СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА=СЛЪНЧЕВИ Исус и Ма (Майка) Диана  

СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА=СЛЪНТШЕВА СИСТЕМА=СИСТЕМА на
Дуло от Бог Исуш
 
 
Изглежда Древните Строители са били същата група, която наричат Пазителите - група от много напреднали същества, които пречат на Кабала да разруши нашата планета. Тази група живее в шеста плътност.


ПАЗИТЕЛИТЕ=
Дуло от Богиня Диана и Иза
феноменните Божии генетични потомци от Техния род Дуло,Жреците Българи  преминали в светейшо служение и надзорници и грижищи се за земното яйце и сигурността на човеците 

Ето и коя е тази шеста плътност,шесто измерение:  

ШЕСТО ИЗМЕРЕНИЕ=ИЗМЕРЕНИЕ на Диана и Исуш=ИЗМЕРЕНИЕ на
Дионисуш
синкретизираният сдвоен образ на Боговете Демиурзи

Възнесението, към което се стремят толкова много хора, означава преход от трета плътност в четвърта.
 
 
ВЪЗНЕСЕНИЕ=
Бог Исуз
 
 
След завършване на седма плътност, вие напълно се обединявате с Единия Творец. Съществата от седма плътност общуват само със същества от шеста плътност, преди последните да завършат своята работа. Затова Пазителите са същества от най-високо ниво, с които ще взаимодейства всяка друга планета.


СЕДМА ПЛЪТНОСТ=Дуло от Исус и Богиня Мат Диана
Светиите от най–висшето светейшо ниво в йерархията на Божиите светове 
 
СВЕТЕЙШО НИВО=
Бог Исуш и Богиня Диана 
 
Ето и кой е Единия Творец от Боговете Демиурзи: 

ЕДИНИЯ ТВОРЕЦ=Диана Твореца – Богиня Диана,Великата Богиня Майка,СъДемиург


Според материала "Законът на Единия" главното занимание на Пазителите е "управление и пренасяне на населението на планети".
Главната грижа на Пазителите е да ни помагат да станем по-любящи, прощаващи и приемащи себе си и другите.   

 
ЗАКОН НА ЕДИНИЯ=ЗАКОН
на Диана  

ЗАКОН НА ЕДИНИЯ
=на Кан (Жреци) на Диана и Иза
правната уредба на работа на Българските Светии 
 
 
Представителите на извънземната цивилизация, които предават информацията в «Закона на Единия», твърдят, че те са една от 53-те развити цивилизации, които работят в нашия локален куп и помагат за развитие на световете. Те са един от членовете на Конфедерацията на Планетите в Служба на Безкрайния Творец.

 
ИЗВЪНЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Изуз и Богиня Ма (Майка)   

КОНФЕДЕРАЦИЯ на=КОНФЕДЕРАТСИЯ на=на Кан (Жреци) Братя от Иса и Диана
жреческата каста от Всемирното Бяло Братство,праведните и святи Божии потомци 

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=БЕЛИ
Братя от Богиня Матара и Бог Исус     


В края на всеки цикъл има колосално избухване на светлина и енергия, което преобразува реалността. В края на цикъла ние влизаме в контакт с «разумната безкрайност», с чистата бяла светлина на Единия Безкраен Творец.
 
РАЗУМНАТА БЕЗКРАЙНОСТ на=БЕЗКРАЙНОСТ на Матара и Иза  

ЕДИНИЯ БЕЗКРАЕН ТВОРЕЦ=
Богиня Диана и Цар Бог Иза от Тракия  

 
Така стигнахме до последната тема от публикацията,в която се казва че
авторите на «Закона на Единия» са строили пирамиди,които стабилизират околната среда, защитават от земетресения, изригване на вулкани, изчистват водата, увеличават селскостопанските добиви –

което е част от мултифункционалното предназначение на тия енергитични съоръжения, построени от феноменните Българи по цялата Земя и Вселената за енергиен,материален и биологичен баланс на природните закони, гравитацията и биологичните закони за създаване на номинални,оптимални и конфортни условия за живот на Божиите експериментални обекти–човеците,в планетарното крехко и деликатно яйце на инкубатора и кувьоза Земя. 

ПИРАМИДА=П МАДАРА=П(БХ) МАДАРА=БХ МАДАРА=Бохиня Мадара

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Бохиня Мадара    
 

ИНКУБАТОР=Рая на Бокиня Диана

ИНКУБАТОР
за=Рая за Кан (Жреци) на Богиня Диана  

КУВЬОЗ=
ВЬОК ЗУ=Бок Иза=Кан (Жреци) на Бог Иза 

image

В езотеричен смисъл пирамидата е камера за Възнесение. Отвореният саркофаг в Камерата на Царя във Великата пирамида е служел да помага на хората да извършат Възнесение. Подготвен лечител стои зад саркофага с кристал в ръка и ви води през тъмната нощ на душата, когато се срещате лице в лице с  ...

–– и ето с Кои се срещаме лице в лице в светилищния комплекс Пирамида: 

ПИРАМИДАТА Е КАМЕРА ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕ=за Кан (Жреци) на Богиня Диана Мат Мария и Бог Исуз 
 
ПИРАМИДАТА Е КАМЕРА НА ВЪЗНЕСЕНИЕ към=към Бокиня Диана Мат Мария и Бог Исуз
 
 


В подложната статия,която е задачка с много неизвестни,заместваме неизвестните с техните намерени истински стойности,които няма да се умориме да ви повтаряме,че са винаги Българските Богове Демиурзи в безкрайното им разнообразие,и разбираме поредната разсекретена тайна на истинската Божествена космогония на световете 


НЕИЗВЕСТНИ=Богиня Диана и Исуз

НЕИЗВЕСТЕН/вече ИЗВЕСТЕН=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 
ЗАДАЧИ с НЕИЗВЕСТНИ=ЗАДАЧИ с Богиня Диана и Исуз=ЗАДАЧИ  от БЕЗИСТЕНА  –
всички задачи,в които участват Българските Богове,сиреч всички задачи на човешкото познание,се задават и решават от Първосвещения Божи храм и вселенски компютър Акаши,който е на Безистена   

НЯМА ДА СЕ УМОРИМЕ
да ви говориме за=да ви говориме за Иса и Диана Мад Мария 
 
 
Ще благодарим на автора на книгата Дейвид Вилкок и на Мая Тодорова,авторката на сборната статия от книгата Тайните на Възнесението,и ще я благословим с Любов с краткия ѝ Кабала хороскоп,където Кабала, Кабила,Кабиле,Кабалисти,е херметичното познание и висши свръхестествени феноменни практики,срещу които непосветените и заговорниците срещу Българите внушават страх и вменяват престъпни грехове на святите и праведни жреци и жрици Кабалисти,които са читавите генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, последните аватарни проявления на Боговете Демиурзи

КАБАЛА=КАБИЛА=КАБИЛЕ=
БАК ЕЛ=Бок Ел (Змей) –
Бог и Богиня Змей,Българските Богове Демиурзи    

КАБАЛА=КАБИЛА=КАБИЛЕ=Кан (Жреци) на Бог/Богиня Ел  –
творящи духовни и материални чудеса на светилищния комплекс на Кабиле и по всички езически Исусово – Мариини светилища с песни и танци във висша чистота,святост и праведност–задължителни характеристики и статут за активиране на феномените им

КАБАЛА=КАБИЛА=КАБИЛЕ=БАЛКИ=Балки
Българи,феноменни жреци и жрици на Боговете Деиурзи 
 
КАБАЛИСТИ=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса 


ДЕЙВИД ВИЛКОК=Кан (Жрец) от Дуло на Бок и Богиня Диана

МАЯ ТОДОРОВА=Богиня Диана Матара 
 
МАЯ ТОДОРОВА=
Друид на Богиня Ма (Майка)
активирана феноменна жреческа потомка на Богиня Диана,Мария Магдалена

Ето и разсекретените тайни на  “Тайните на Възнесението " : 

ТАЙНИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО=ТАЙНИТЕ на Богиня Диана и Исуз
тайните на Боговете Демиурзи,които Те благоволяват да ни разкриват,подготвяйки ни за тъй мечтания през епохите от истинските Божии деца–Българите,величав епичен процес на Съдния Ден!

ТАЙНИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО=ТАЙНИТЕ на ВЕЗИСТЕНА=ТАЙНИТЕ на БЕЗИСТЕНА 

   
 
Това бе кратък курс по колективно четене и обсъждане на една книга от високо стъпало на зикурата на тайното Българско сакрално познание и лекция Свише за тайните на космогонията. 
 
ТАЙНО САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Диана и Исуз Балкарина  
 
ОБСЪЖДАНЕ на=на Богиня Диана и Исуж 

 
ОБСЪЖДАНЕ
на=на БЕЖИСДЕНА=на БЕЗИСТЕНА   


екип на bezistena и Светии от Вселенската Конфедерация на Боговете Демиурзи,все наши генетични Предци


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
20.05.2017 21:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723039
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!